|
|
نوشته شده در سه شنبه 16 تير 1394
بازدید : 383
نویسنده : ملکه حیدری
|
|
اسفناج . فالوده سیب . عسل . کنجد . شیره انگور . خرما . سبوس گندم . انگور .زردآلو . سمنو . زرشک . انار . جوانه گندم . آلبالو . عناب . کباب برگ زغالی . پسته . بو مادران . دارچین . مرزه . جعفری . بهارنارنج . به . گزنه . عرق یونجه .
:: موضوعات مرتبط:
تغذیه ,
تغذیه سالم ,
,
:: برچسبها:
خونساز"تغذیه ,
نوشته شده در دو شنبه 15 تير 1394
بازدید : 326
نویسنده : ملکه حیدری
|
|
آرد مخلوط آجیل یک پیمانه
خرما (پوست گرفته نرمتر) ده عدد
آرد آجیل مخلوط وخرما را کاملا باهم مخلوط کنید.
لای تکه های نان بهترین صبحانه وعصرانه را میل بفرمایید.
:: موضوعات مرتبط:
تغذیه ,
,
:: برچسبها:
تغذیه سالم ,
نوشته شده در سه شنبه 9 تير 1394
بازدید : 402
نویسنده : ملکه حیدری
|
|
با سلام عزیزان یه مطلب جدبد برای کسانی که نمی تونند لبنیات بخورند به خصو ص افراد که سردی براشون مضر هست.
خرما وبادام را مخلوط کرده میل بفرمایید سرشار از کلسیم وفسفر به خصوص در وعده صبحانه وشام.
موفق باشید عزیزان
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی ,
تغذیه ,
,
:: برچسبها:
تشنج"کمبود کلسیم"لبنی ,
نوشته شده در سه شنبه 26 خرداد 1394
بازدید : 818
نویسنده : ملکه حیدری
|
|
همه این مطالب طی آمار و پرس و جو از پزشکهای معالج و بیماران بهبود یافته نوشته میشود
استفاده از مخلفات مقوی مثل آرد آجیلها مثلا گردو فندق پسته دانه کدو و...در غذا همراه پخت غذا از اول اضافه کنید خاصیتشون چندین برابر میشه .
روغن کدو روغن گردو به انداز یک میل به این افراد خورانده شود
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی ,
مغز و اعصاب ,
تغذیه ,
,
:: برچسبها:
تشنج ,
نوشته شده در دو شنبه 25 خرداد 1394
بازدید : 453
نویسنده : ملکه حیدری
|
|
غذاهاي حاوي کلسيم و آهن بخوريد کلسيم يک ماده معدني است که بسيار براي نوزادان و دختران و زنان با اهميت است. کلسيم در غذاهاي زيادي وجود دارد، از قبيل: لبنيات، انجير، آلو، سبزيجات برگ سبز ، ماهي سالمون و غيره .
آهن نيز يک ماده معدني است که براي دختران و زنان و ورزشکاران و گياهخواران داراي اهميت فوق العاده زياد مي باشد. آهن در گوشت ها، غلات، حبوبات، سبزيجات برگ سبز، کدو حلوايي، تخم مرغ، آجيل و غيره يافت مي شود.
چند پيشنهاد براي خوردن صبحانه سالم: - ميوه تازه به همراه نان هاي سبوس دار و شير کم چرب. - نان به همراه پنير، گوجه فرنگي و شير کم چرب. - لوبياي پخته شده، نان و شير و يا چاي.
غذا را کم نمک درست کنید آخر سر به آن نمک فلوردار اضافه کنید چون فلور در اثر گرما بخار می شود.
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی ,
تغذیه ,
,
:: برچسبها:
کلسیم" آهن " فلور"صبحانه سالم ,
نوشته شده در چهار شنبه 20 خرداد 1394
بازدید : 695
نویسنده : ملکه حیدری
|
|
منبع عمده فلوئور عمدتا آب آشامیدنی است؛ به طوری که اگر آب حاوی یک قسمت در میلیون، فلوئور باشد، روزانه یک تا دو میلی گرم از این عنصر در بدن تأمین می گردد. حدود 25% میلی گرم دیگر نیز از طریق چای و غذاهای جامد به بدن می رسد. ماهی نیز منبع خوبی از فلوئور است.
مقدار فلوئور در بعضی از مواد غذایی
در 100 گرم ماده خوراکی کنسرو ساردین 73/0 ماهی روغن 7/0 چای 475/0 کنسرو ماهی سالمون 9/0 ـ 45/0 قهوه 25/0 پنیر 16/0 کره 15/0 فیده تخم مرغ 15/0 گوشت بره 12/0
برنج 07/0 ذرت 062/0
تخم مرغ 059/0 پیاز 05/0 بادمجان 04/0 هویج 04/0 موز 023/0 انجیر 021/0 اسفناج 02/0 انگور 016/0 کلم 015/0 کاهو 01/0
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی ,
تغذیه ,
,
نوشته شده در دو شنبه 18 خرداد 1394
بازدید : 906
نویسنده : ملکه حیدری
|
|
از کل فسفر موجود در بدن 80 درصد آن در استخوانها موجود است و 20 درصد آن در دیگر قسمت های بدن وجود دارد.
نقش فسفر در بدن
کمک به رشدو ترمیم استخوانها
با کمک به متابولیسم چربیها و نشاسته ها توان و نیروی لازم را در بدن به وجود می آورد
درد ناشی از ورم مفاصل را کاهش میدهد
در سلامتی دندانها و لثه مؤثر است
منابع غذایی فسفر
ماده غذایی مقدار میزان فسفر موجود ماکارونی با پنیر 1فنجان 322 میلی گرم شیر 2 درصد چربی 1فنجان 232 میلی گرم گوشت گاو 90گرم 210 میلی گرم بادام یک چهارم فنجان 184میلی گرم عدس پخته یک دوم فنجان 178 میلی گرم تخم مرغ 1عدد 86 میلی گرم
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی ,
تغذیه ,
,
:: برچسبها:
فسفر ,
|
|
|