منبع عمده فلوئور عمدتا آب آشامیدنی است؛ به طوری که اگر آب حاوی یک قسمت در میلیون، فلوئور باشد، روزانه یک تا دو میلی گرم از این عنصر در بدن تأمین می گردد. حدود 25% میلی گرم دیگر نیز از طریق چای و غذاهای جامد به بدن می رسد. ماهی نیز منبع خوبی از فلوئور است.
مقدار فلوئور در بعضی از مواد غذایی
در 100 گرم ماده خوراکی
کنسرو ساردین 73/0
ماهی روغن 7/0
چای 475/0
کنسرو ماهی سالمون 9/0 ـ 45/0
قهوه 25/0
پنیر 16/0
کره 15/0
فیده تخم مرغ 15/0
گوشت بره 12/0
برنج 07/0
ذرت 062/0
تخم مرغ 059/0
پیاز 05/0
بادمجان 04/0
هویج 04/0
موز 023/0
انجیر 021/0
اسفناج 02/0
انگور 016/0
کلم 015/0
کاهو 01/0